top of page

Algemene informatie
Voor aanmelding bij haptotherapie heb je geen verwijzing nodig van je huisarts. Je kunt rechtstreeks contact met mij opnemen door te bellen of mailen. Tijdens sessies neem ik geen telefoongesprekken aan, daarom ben ik het beste per mail of whatsapp te bereiken.
 

Mijn praktijk

Ik werk op afspraak en ontmoet je graag in mijn praktijk aan huis, Sterreschansweg 54 in Nijmegen. Daar heb ik een professionele praktijkruimte op de eerste etage. Als trappen een probleem zijn, dan kunnen we uitwijken naar een andere locatie. 

IMG_2479%20(2)_edited.jpg

 

Tarieven
Een sessie haptotherapie duurt 50-60 minuten, kost € 85,- en is vrijgesteld van BTW.

Teamcoachings-sessies zijn op aanvraag.
 

Vergoeding
Ik ben als haptotherapeut aangesloten bij de beroepsorganisatie NFG en opgenomen in het beroepsregister RBCZ. Hierdoor komen mijn sessies in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding door de zorgverzekeraars. De mate waarin hangt af van de manier waarop je verzekerd bent.   

Verzetten of afzeggen
Het kan voorkomen dat je onze afspraak moet afzeggen of verzetten. Geen probleem. Je kunt me dan bellen, appen of mailen. Tot 24 uur voor de afspraak is dat gratis, daarna breng ik de kosten voor een sessie in rekening.

 

Betaling & Voorwaarden
Na een sessie ontvang je de factuur per e-mail. Er geldt een betalingstermijn van 14 dagen, daarna wordt een herinnerings-procedure in gang gezet. Indien na de herinneringstermijn van 14 dagen de rekening nog niet is voldaan, dan kan een derde partij ingeschakeld worden om de incasso over te nemen. De kosten hiervan zijn voor de cliënt.

 

Privacy & inzagerecht gegevens
Deze zijn bij wet geregeld. Het komt erop neer dat er geen gegevens naar derden gaan zonder jouw toestemming en dat je recht hebt jouw dossier in te zien. Na afsluiting van de therapie wordt je dossier nog 20 jaar bewaard.

 

Klachten
Ik zal vanuit mijn deskundigheid als haptotherapeut altijd naar mijn beste weten zorg verlenen. Desondanks kan het voorkomen dat je een klacht hebt over de zorg die is geboden. Ik sta er voor open om hiervan te leren en zou het erg waarderen als je dit met mij bespreekt.
Mochten we er samen niet uitkomen, dan kun je gebruik maken van de klachtenprocedure op de website van NFG. Er is een klachtenfunctionaris en een erkende geschillencommissie conform de Wkkgz.

 

Registraties

NFG registratienummer: 9244

RBCZ licentienummer: 210434R

KvK nummer: 80073719

Btw-id: NL003390177B24

AGB code praktijk: 90070226

AGB code zorgverlener: 90111361       

bottom of page